Menu

Over mij

Ik ben Jeanet Kleinreesink en woon in Zutphen . Al op jonge leeftijd was ik erg gevoelig en reageerde ik intuïtief op veel prikkels. Ik zag in gedachten dingen gebeuren die vaak uit kwamen, maar was me er niet van bewust dat anderen die beelden niet hadden.

Ik werk al jaren binnen de zorg sector waar ik met verschillende doelgroepen heb gewerkt. Wat mij opvalt, is dat als je op energetisch vlak met een cliënt aan de slag gaat er meer verdieping ontstaat en je meer in contact staat met de cliënt.

Dit uit zich in positief gedrag, door het geven van complimenten en meer begrip voor elkaar.

Dit is bijzonder om mee te maken en elke dag een klein geschenk. Zodat we weer meer naar de basis van de mens gaan. Ik heb een verzorgende en pedagogische achtergrond. Op een gegeven moment merkte ik dat ik behoefte had aan een dieper contact met zowel mezelf als met mijn omgeving. Om die reden heb ik er bewust voor gekozen energetisch therapeut te worden.

Mijn opleiding heb ik gedaan bij Sonnevelt opleidingen (academie voor gezonde levensstijl) Het resultaat is dat ik meer verdieping in mijn vak heb gekregen. Daarnaast vind ik het waardevol dat ik met de healingen die ik geef andere mensen (weer) op weg kan helpen en een steentje bij kan dragen aan hun groeiproces. Ik geef de eerste aanzet, maar jij bent uiteindelijk degene die de stap waagt naar eigen ontwikkeling en tevredenheid, om goed met je energie om te gaan en je eigen grenzen te bewaken.

 

bergkristal-marokko2_GR

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door Woo Themes

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide